Som noget helt nyt, har Bamseble.dk indgået et samrbejde med Babyono

Babyono har siden 1990 støttet forældre i opdragelsen af ​​børn ved at forsyne dem med produkter, der er nødvendige for deres barns rette udvikling.

Når vi tænker på aktive forældre, der værdsætter komfort og sparer tid, designer vi vores produkter til at kombinere pålidelige løsninger, brugervenlighed og ergonomi. I processen med at skabe produkter involverer vi også forældre til at give dig et produkt perfekt tilpasset dine behov.

Vores prioritet er at skabe sikre produkter designet i overensstemmelse med gældende direktiver og EU-standarder. Inden legetøjene når børnenes hænder, gennemgår de detaljerede test.

Vores strenge produktionskontrol på alle trin sikrer den højeste kvalitet af produktet, takket være hvilke vi har fået tillid fra millioner af forældre over hele verden.

Kulminationen af ​​vores pleje af børn tildeles adskillige priser og priser. Vores produkter har vundet anerkendelse af forældre i plebiscites arrangeret af specialiserede månedlige magasiner, herunder: “Mam Dzieci”, “Dzieci”, “Rodzice”.